Kylling med hvidløg

Meget lækker kyllingret med dejlig delikat smag af hvidløg og hvidvin. Denne opskrift rækker til cirka 4-6 personer.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 1 hel kylling
  • 2 hele hvidløg
  • 1/2 spsk kanel
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl bouillon (kylling eller kalvekød)
  • 1 håndfuld persille

Luk

Fremgangsmåde

  1. Del kyllingen i otte stykker
  2. Fjern skind og brun stykkerne i en god stegegryde
  3. Del hvidløgene, så du får de hele fed og hæld dem i gryden
  4. Hak persillen og tilføje bouillon , hvidvin og kanel
  5. Bring i kog, dække med låg og kog ved middel temperatur i ca 1 time
  6. Sørg for, at væsken ikke koger for meget – hvis den gør, så tilføj lidt ekstra hvidvin

Kylling med hvidløg2