Spaghetti og kyllingespyd

Kylling er lækkert. Også på spyd. Og i samspil med spaghetti har man sig en vinder. Spaghetti og kyllingespyd er rørende enkelt og alligevel lækkert og let at lave. Retten er både børnevenlig og spiselig for folk, der for længst er nået forbi konfirmationsalderen. Denne opskrift på spaghetti og kyllingespyd er til 4 mennesker.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 140g fuldkornsspaghetti
  • 1 rød chili
  • 2 fed skiveskåret hvidløg
  • 100g rucolasalat
  • 1 tsk. grøntsagsbouillon
  • 1 dl. fløde (4 %)
  • 700g kyllingefilet
  • 3 spsk. balsamicoeddike
  • 3 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. brun farin
  • Bambusspyd, udblødt

Luk

Fremgangsmåde

  1. Bland eddike, 2 tsk. olie og sukker til marinaden
  2. Skær kyllingefilet i strimler, gerne kvadratiske
  3. Put dem i en skål, hæld marinaden over og lad det stå i køleskabet i mindst 30 minutter
  4. Før kyllingen sættes på spyd, krydres de med salt og peber
  5. Kog pastaen herefter
  6. Skær chilien og tyndt
  7. Steg hvidløg og chili langsomt i 1 tsk. olie
  8. Fortyndes med fløde og fond
  9. Vend pasta og rucola heri, krydr med salt og sort peber

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://nattmiasmatochtraning.blogspot.se/2012/01/grillade-kyclingspett-med-het-spagetti.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.